Cautare

4484 de rezultate pentru "vasile dobranis comuna parincea bacau" (3.67 secunde)
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. ... Valoarea acestui proiect se ridica la 14 miliarde de lei vechi, pe care speram sa-i obtinem", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Vasile Bajan, edilul din Saraiu.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Ionel, de 31 ani, din comuna Vulturesti, care se deplasa cu un autoturism pe raza orasului Negresti avand o imbibatie alcoolica de 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Numai in judetele Bacau, Braila, Galati si Vrancea, apele au maturat de pe fata pamintului 2.364 de case si au distrus partial 3.968 de locuinte.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca social-democratii se vor intalni joi in cadrul Comitetului Executiv National pentru a discuta despre alesii partidului.El a spus ca este posibil ca si PNL si PC sa aiba sedinte in aceeasi zi sau este posibil chiar o sedinta comuna.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Vasile Dancu:
Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Ne-am facut de ras Ultimul vorbitor dintre candidati a fost Vasile Blaga. ... Ca un fel de concluzie, Vasile Blaga a sustinut necesitatea unei schimbari la varful PDL, comparand partidul cu un tren:
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
google-analytics.com